MOrron

2010-08-04 @ 10:37:24

Nu har man precis vaknat och mår lite sådär. Jag somnade igår, var så trött var ju i jönköping i 12 timmar typ. Och nu vid halv 12 ska älsklingen klippa sig men han vet inte hur han ska klippa sig.:) Ikväll blir det träning för mig, Min fotboll har börjat nu såklart med. :) så åker hem lite innan så jag hinner den vara väl i 2 timmar.

Tattoo

2010-08-03 @ 23:24:32
Idag när vi kom hem från jönköping för någon timme sedan så kom malin ut min syster då och visade vad hon hade ritat på sina vader. Asså hon borde blir en sådan som tatuera för hon är fan bästa på att rita. Man kan tror att dem är rediga men hon har bara ritat med en vanlig penna. Helt otroligt. Här kommer en bild på dem 2 hon hade ritat för hand. asså utan att kolla på något hon har väl ritat på ett papper först.
Här är det hon har ritat. Vad tycker ni ? :)

Min syster ska köpa en tatuerings maskin man får typ 6 färger och handskar och skin som kan öva på först och nålar och sånt. Fan vad kollt så kan hon tatuer mig sen.

stockholm

2010-08-03 @ 23:07:55
På måndag blir det stockholm men älsklingen och hans mamma och några andra. vi åker på måndag och kommer hem på onsdag så vi ska sova på ett hotell och har det mysigt. ska väl gå lite på grönalund och shoppa och sånt.  Men det ska bli kul vi skulla annars åkt till Turkiet men nej vi tog något sånt här iatället. 
vill ha snygga kläder. Nu börja min ögon svida så det är väl dags att tvätta bort sminket man ska ju ta han dom sitt ansikte.

Vet ni något bra ställe att shoppa på?

Dålig uppdatering

2010-08-03 @ 22:57:16

Ursäkta för dålig uppdatering. Men har varit så upptagen på sistone. Men har varit dit och dit och så haft lite ont och så.
Idag har vi faktiskt varit i jönköping idag har hälsat på lite av släkten. Först typ innne i stan sen i Habo sen något annat ställe. Det var faktiskt lite lång tråkigt men det var okej. Men ska väl åka upp dit om några år igen. Och så men nu sitter vi hemma hos älsklingen har nyss ätit lite mat mumsigt. Men är rätt mätt eftersom vi har ätit 4 gånger idag. :) Men nu kom hans föräldrar in och lämnade en film som dom nyss har sett Genvägen hette den. och nu ska vi se den :) Hoppas den är bra för brukar inte gilla några sådana filmer. :)