MOrron

2010-08-04 @ 10:37:24

Nu har man precis vaknat och mår lite sådär. Jag somnade igår, var så trött var ju i jönköping i 12 timmar typ. Och nu vid halv 12 ska älsklingen klippa sig men han vet inte hur han ska klippa sig.:) Ikväll blir det träning för mig, Min fotboll har börjat nu såklart med. :) så åker hem lite innan så jag hinner den vara väl i 2 timmar.


Kommentarer

Postat av: millan

jävla tjejen, fan vad jag saknar dig

2010-08-13 @ 05:02:13
URL: http://millanplace.blogg.se/

Postat av: BellaH

hey, remember me? i used to be your friend...

och nej, jag har ingen aning om varför jag ens bryr mej om att skriva. men hur var det vi sa. blodsystrar? jo tjena det höll ju... inte alls länge. inget illa ment jenni men jag har hört vad du har sagt om ljungby. att det blivit fjortis. men inse att ljungby har alltid varit fjortis. och det har du med varit. nu leker du att du är vuxen hit och dit och är bara med johan hela tiden. förvänta dej inte att du ska få tillbaka alla dina vänner sen när ni gör slut. om du nu svarar så får jag väl svaret att ni aldrig kmr göra slut. ja det säger dom flesta. men så blir det typ aldrig.

jag saknar inte dej, jag saknar den gamla jenni. tjejen som alltid var ute med sin vänner. hon som gjorde mej glad. den tjejen jag blev blodsyster med. DEN tjejen saknar jag. för den du är nu, det är inte jenni holst för mej. du kmr säkert inte svara eftersom du tkr jag är fjortis. och jag bryr mej inte särskilt mkt heller. ville bara få detta sagt.

2010-08-16 @ 03:39:23
URL: http://gabriellacarlsson.blogg.se/

Postat av: josefine

Nu är det dags för gissa kändisen i bloggen! Några av dem som svarar rätt kommer bli länkade! Är du en av dom? Kika in och gissa! :)



[eftersom du varit med och gissat kändisen förut tänkte jag att du ville vara med igen, annars ber jag om ursäkt för denna kommentar]

2010-08-24 @ 07:34:47
URL: http://technicolor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback