2010-07-28 @ 19:47:33
Nu sitter man och lyssna lite på musik. Den jag lyssna på nu heter Hurriance:) Snart kommer älsklingen hans träning slutade nu vill halv 8 :) så men nu ska han bara cykla också. så han kommer väl runt klockan halv 9 ´kan jag tänka mig.  men så länge ska jag njuta av låten och sånt.

Vad ska ni göra imorgon då?

Bilder

2010-07-28 @ 18:38:24


Skicka din blogg!!

2010-07-28 @ 17:52:08



Vad ska man göra gott folk ? har sjukt tråkigt :) skriv gärna nått eller skicka era bloggar som jag kan kolla på :)

Ensam

2010-07-28 @ 17:45:52

Nu sitte man här ensam ho johan. Fast hans bror kom hem nu iallafall. så det är inte å läskigt längre. Jag hatar att vara själv. Gör ni med det? :D Älsklingen börjar träningen nu vid 6 och sluta vid halv 8 så det kommer vara tråkigt. om vanligt. Men längtar tills imorgon. Hoppas man får lite pengar man kan handla lite för. :) Jga älska att hoppa gör ni med det? :) Men nu sitter man här och typ kokar, det är så jävla varmt här i deras hus. Man måste kanske åka hem i kväll. så ska se om älsklingen kan fråga hans mamma att köra hem oss till mig. För vi åker kanke tidigt imorgon. Men får prata med honom sen när han kommer hem. För han lämnade mobilen här hemma. Och det tyckte jag vra bra. för själv ligger min hemme och har inte använt den på 3 veckoer nu. För jag orkar inte det är sommarlov. Då ska man inte vara besatt av mobilerna :) För då ska man har kul med vänner och familjen och sin älskling. Och nu börja jag bli sugen att åka utomlands ska se om jag kan hitta någon resa bara kolla sen ber jag älsklingen kollar på det med. :) Men nu ska jag hämte en fläckt och ätta den jämte mig och fortsätta kolla på Tv och datorn. Sen när älsklingen kommer hem så ska vi duscha sen ska han väl spela och då ska jag fråga honom. För då är han så inne i spelet och bara sägr ja :) Hihi
Nu börja mitt program igen hej så länge ♥

själv i 2 timmar

2010-07-28 @ 14:50:02
Ikväll blir man själv i nästan 2 timmar för älsklingen ska gå och träna. Och då får väl jag kolla Tv och bloggen och sånt:) Och sen ikväll kanske vi åker hem eller imorgon för imorgon åker vi till helsingborg till Rix Fm. JIppi lägtar dit verkligen. Nu har hans föräldrar gäster igen. så man hör dom rätt väl och skratta och sånt prat ni vet.

Ska ni göra något spännande i dag då?
Kramizar jenni

Dagens outfit

2010-07-28 @ 14:28:07
såhär ser man visst ut idag :) Sitter och kolla på jims värld, ska snart byta till hitmix :) vill lyssna lite på musik.

Vit tröja tog den från älsklingen, han köpte den i turkiet eller i thailand.
Shorts- vila 199:-

Ojd å 11:40

2010-07-28 @ 12:05:38
Ojdå idag vaknade man visst vid 11:40. det var ju inte det jag hade tänkt. Bruka alltid vakna vid 9-10. Men jag var nog trött för jag somnade igår innan jag hann kolla färdigt på filmen. så älskling fick stänga av allt sen när han gick och la sig :).Men idag mår jag helt braa tror jag faktiskt. Men huvud verken kan komma när som helst. Nu fick jag ett uppdrag av älsklingen nu :) att jag skulle skriva upp några gubbar från hans spel. Idag blir  väl bara att ta et lungt och kollar lite bloggar. :)
Och just nu kollar man på top model 3. Dte är fan roligt . :D Men nu ska jag göra det han sa så han inte blir arg. Fö han behöver det nu. För nu börja han spela med sina kompisar
Vad ska
ni göra idag ? :)

Nana

2010-07-28 @ 01:12:11

Nu blir det att säga sov gott allt folk :D sov gott dröm sött♥ ska få med älsklingen till sängen också.

Beverly hills chihuahua !

2010-07-28 @ 00:41:52
Nu har man nyss sett på världesn bästa film. Jag älska fan den fast den ändå är lite overklig så rekomendera jag er som inte har sett denna att ni ska kolla på den hära filmen. Beverly Hills Chihuahua :) Den är helt fantastiskt såg den direkt på bio med hanna tror jag. SEn dess har jag alltid velat ha filmen. Den måste ni se när ni har tråkigt. Man blir så glad av den. :)
Älsklingen kom hem klockan halv 10 faktiskt helt otroligt. Sen dess har vi bara chillat. Han framför sin dator och jag framför min och TV ( FILMEN) Såklart. Filmen är 2 timmar lång tror jag. NU kollar jag på någon annan film Collage heter den. Den är faktiskt helt okej. Men nu Börja jag blir lite trött men ska bara se lite till av denna filmen sen ska jag nana tror jag :)

Hopp

2010-07-27 @ 19:58:50

Nu sitter man här i sängen och har 2 datorer. För älsklingen är inte här han är och bada:( men jag hade för ont så. På min kollar jag på bloggen och på hans lite kläder. sen hör man hans brors dator med hans musik på för han sitter därute i köket. Men nu fundera jag på att hämta lite gott eller nått:) Plus att min batteri dör på min laptopp snart så. och jag hittar inte laddaren eller rätta sagt orka inte gå upp och hämta den. så kommer vara på älsklingens dator en stund tills han kommer hem. Han sa att han skulle vara hemma innan halv 10 så det får man hoppas. Sen ska vi säkert ta en dusch så det är ju inte lönt att ta på sig lite mys kläder.Imorgon är det onsdag och då är det bara 1 dag kvar till helsingborg:) Jag längtar efter det. HÅLLER ni tummarna för att det bara bli fint väder också :D ??

Hans!

2010-07-27 @ 17:25:33
 
Här har vi hans nya hörlura. Han älska verkligen dem här:) Nog hans bästa köp på länge :) HAHAHA ! Nu har hans mamma fårr gäster hemma så man hör ju dom skratta och sånt. Har ännu mera ont typ. Tror nog att jag ska spela biljard..

Ont Ont

2010-07-27 @ 17:00:10
Nu har älsklingen kommit hem. han hade cyklat in till stan för hans hörlura dom han hade beställt hade kommit så han var rätt nöjd nu när han kom hem. Jag orkade inte följa med för mitt huvud är illa. Men det roligaste är ju att älsklingens pappa har också ont i huvudet så. Men kan se om jag kan ta någon bild på hans hörlura:) hna var borta i 2-3 timmar samtidigt var hans hos ola också. Så jag ringde nyss mamma för hon ringde innan till johan men han kunde ju inte svara så. Men hon undrade bara vad vi gjorde och att dem hade varit här innan vid 1 tiden. Men det märkte inte jag. Ikväll blir inte att gå ut och äta med hans familj för det blir istället att ta hem mat. för vi 2 har ont. Sen blir kanske att åka och BADA äntligen. Då blir det ju att bada i lagan å med ola och viktor och niklas kanske. Men fårse om jga mår bättre då. för det är ju nästan 4-7 kilometer dit. och det är ju inte så bra då när man har ont..
Så det ända jag har gjort idag är bara att jag har legat i sängen och gosat. :) Undra vad det blir för någon mat sen ikväll.♥

Bra film?

2010-07-27 @ 13:11:14


Jag har det lite tråkigt, så gjorde en sådanhär. Men har inte så många bilder. Jag tror snart att jag ska äta min mage börja kurrar. Men jag orka inte resa mig. det känns som mitt huvud ska sprängas. Men det är fins väder idag iallafall. Hoppas at det är fint väder på TORSDAG också! :)
Säg någon bra film amn kan kolla på ?

God morgon

2010-07-27 @ 11:33:36

God morgon alla. Idag är det tisdag och vi ska kanske ut och äta ikväll och att det är bara 2 dagar kvar till Torsdagen (Helsingborg).
Nu har man nyss ätit och lite sånt. fräshat upp mig lite. Och kollar på Djurpolisen i Miami. Asså hur kan man bara göra så mot alla djuren. skrämande jag är en väldigt bra djurvän. Jag har faktiskt lite ont i huvudet idag och min förkyldning har försvunnit. :) Hihi glad för det.
Nästa tisdag så kommer jag inte alls bloggar för då är jag i habo med älsklingen och min familj. ska hälsa på min släkt. Och elin som är 1 år tror jag eller 2 kanske. Har inte sett dem sen morfar dog år 2006 så det är rätt länge sedan. :) Jag fundera på att gå och duscha eller ta ett bad är så sugen på det. Älsklingen sitter och skriker prata på skype med ola tror jag det var denna gången.:) Nu ska jag gå coh sätta in en film. Fårse vilken det blir ! Hmm !

Bed time

2010-07-27 @ 00:03:18
Nu blir det dags att sova :) så sov gott . Puss puss
Höres imorgon

Biljard

2010-07-26 @ 22:13:17
Nu har jag och älsklingen spelat BILJARD ! Jag äöskar verkligen det. jag ( vinner) alltid:( Nä det gör jag inte. Älsklingen gör alltid det. Så fusk. Vi har typ spelat detta 100 gånger, men har aldrig vunnit. Men men jag får öva när han inte är i närheten. Nu kom hans föräldrar hem dom har varit hos någon massage sak tror jag.
Men imorgon blir väl kanske att bada om det blir fint väder kanske och sånt. Vill så gärna ha en pool och sånt. Hde varit så mysigt att bara ligga i poolen och sola. Vem vill inte ha en pool liksom?  har alltid önskat mig det. Men en vacker dag kanske jag få det :D
Jag har nyss bädat ner mig i sängen, mne jag fick inte älsklingen jämte mig. Han snackar med viktor tror jag och såklart spela han! :) Ja det är kul för han. Kan inte hindra han precis.
åhh ! Jag längtar till TORSDAG! Ska någon på Rix FM i år då?

Gottans

2010-07-26 @ 21:39:01
  

Stora mumsiga bananer med choklad och mandel nötter. Det är livet det :) HiHi
Ser dom goda ut? Men jag råkade spilla utanför lite.

Helsingborg

2010-07-26 @ 20:36:47
Jag ringde nyss till mamma och sa att det var Rix Fm  :) så om vi skulle åka på det så ska vi åka till helsingborg på Torsdag den 29 juli :D Där blev jag glad för jag har alltid velat se Rebound och eric tror jag han hette. Mamma blev också glad för hon ÄLSKAR Rebound. Jag var där förra året också tror jag. Jag och min familj har varit på nästan alla Rix Fm förra året det var rätt roligt faktiskt har rätt mycket minnen från dom dagarna :) var där faktiskt med mormor och MORFAR en gång innan han dog ! :(
Nu har jag och älsklingen gjort något riktigt gott, kommer snart en bild på det. Det är asa gott. har aldrig ätit sånt fören älsklingen lärde mig:) så  cirka om  10 minuter så kommer det in en bild på det goda.

Men nu ska jag fortsätta kolla på Lotta på liseberg. har inget att göra så kollar på det (A) hihi

mm ! en varm dusch

2010-07-26 @ 19:41:55
NU har man precis tagit en varm dusch med älsklingen. Det var riktisgt mysigt, det bästa som har hänt idag ! det har varit en sådan tråkig dag ! vädret och sånt. Finns inget att göra när det väl är dåligt väder.
Men det ända jag kan säga är att det ni borde göra är att ta en varm dusch med den du älska mest av allt:) Och duscha så långt ni vill. Jag tror nästan att vi duschade i 15-20 minuter. Men nu ska jga gå in på recept.nu och leta upp något mumsigt. För jag blev sugen på något nu. Men orka inte åka in till stan och köpa nått:) HAHA

 Alla tror att jag har lösögonfransar ! men det har jag inte ! :( snyft
 

Vill bada?

2010-07-26 @ 17:24:45
Nu sitter man här igen på den gosiga sängen :) och kollar lite på Mtv (Made) eller vad det heter, och lite på datorn efter resaor och sånt. Det är alltid kul att kolla sånt. Tycker jag iallafall. Älskliingens föräldrar har åkt någonstan så jag får ta hand om den gulliga hunden Ella. Ikväll blir väl kanske att göra nått mabye! skulle varit kul att bada eller spela något eller något. Har typ inte ro idag. Det kommer bli så spännande att kicks kommer till lilla LJUNGBY. Det skulle vara ännu roligare om H&M kom till Ljungby istället.

älsklingen johan och hans familj ska kanske köpa en vattenskoter som vi kan köra med vid bolmsö. Där deras stuga är :)
   
Ella är rätt liten, Jag vill ha en stor hund ! Vad vill ni har förnågon sorts hund?

Dagen outfit

2010-07-26 @ 16:42:49

   

Tröja från Nelly 200:-
Shorts från H&M 250:-

Hemma

2010-07-26 @ 15:12:40

Hejsan alla!
Ny är jag nyss hem kommen från liatorp har ju varit där och lämnat älsklingens bil med hans pappa. Det var rätt svårt att fåå upp den på släpet. Men vi fick hjälp. Så nu sitter jag hos älsklingen och ni kan ju nästan gissa vad han gör för något nu !! :)
Jag fundera på om man ska göra lite mat till han och mig och hans pappa och han vill ha. För jag har inte ätit nått från klockan 9 på morgonen. Så min mage kurrar lite men det är bara roligt att höra:) älsklingens pappa kollade lite på någon resa, så det blir väl säkert något kan man nästan tror. Jag vill åka utomlands men ändå var jag i spanien typ för 4-6 månader sedan. Men det kan jag inte rekommender att vara där. För det var inte alls varmt typ. Iallfall inte i vatten.
Idag såg jag faktiskt några som var på samma hotell som vi i spanien. Helt otroligt jag trode typ dom var från stockholm eller nått lätt som det iallafall. :)

Ikväll kansek det blir att äta någon gott kanske !! Får hoppas för är typ sugen på nått mumsigt.
Men skriver snart igen ska se om dem har kycklingen i frysen. Jag älskar kycklingen är det någon annan som gör det också???

snart bedtime tycker jag

2010-07-25 @ 22:42:40
Hejsan för dålig uppdatering !
Nu har man äntligen firat färdigt andreas. Tårtan var faktiskt asa go. Min syster gjorde den faktiskt bra. Så nu har man nyss duschat och är färig med allt så sitter i soffan med mamma och älsklingen och min syster. ANdreas sitter på mitt rum och lyssna på musik. Vi kollar på någon sjuk konstig film Legion. Men den är ändå bra tycker jag iallafall. Men älsklingen kan aldrig sitta still så det är ju lite jobbigt för honom. Men jag kommer säkert somna snart i soffan så kan lika väl säga Godnatt ohc sov gott nu ifall jag somna ( det bruka jag göra)
Men imorgon kan jag nog inte skriva så mycket för älsklingen ska få tillbaks sin bil kanske eller så ska vi åka och lämna den i liatorp dom ska byta motor på den. Så jag fårse om jag hinner lägga dit ett litet inlägg innan jag sticker på morgon. Men annars så vet ni vart jag håller på mig. :)
Men det var allt för idag. Sov gott bloggarna ♥

mami ringde

2010-07-25 @ 13:28:47
NU ringde mamma och andreas och frågade när vi kommer så :) så det betyder att dom vill att vi ska komma nu. så det är ju bara dags att börja packa ihop grejorna och sätta dom vid dörren och be älsklingen sluta spela med ola och niklas nu. så vi kan åka hem till mig. :) Men det vill han inte, för spelet betyder mycket för honom. Men jag kommer inte skriva mer nu. men ikväll kommer kanske in ett inlägg eller någon bild. Sen kanske min dator måste på lagning om jag har otur. Men nu ska jga säga till älsklingen att fixa sig och sånt. så jag hör av mig sen :) fortsätt rösta på mig och på min sko.
Ha det bra fortsättning av denna dagen och det (fina) vädret.
Pusspuss♥

snart hem

2010-07-25 @ 12:13:31
Snart ska vi åka hem till mig typ om 1 timme eller nått:) för klockan 3 kommer min coola mormor ner och fira med oss. Jag tycker att min mormor är den coolaste finns ett videoklipp på henne ska se om jag hitta det. så ska ni se. HiHI
Idag blir det vääl säkert att äta tårta, jag gillar faktiskt inte tårta längra. så jag hoppas mamma har köpt nått annant till mig och älsklingen.:)




Så här är videoklippet. Min systers älskade 240 och min underbara mamma :) vi eldade bål typ för 2 år sedan. tänk att min mormor är 74

Tjockis katten

2010-07-25 @ 11:35:05

Hittade en bil på mig och min gosiga katt stura, han måste typ vara den tjockaste katten någonsin! Tror icke det finns någon som är större än honom och gosigare. Det var tur att vi hittade honom under granen i ljungby mitt på vintern och han var typ 1 år eller nått:) plus att vi hittade stina hans syster under samma grann. Asså att man bara kan behandla djur så. Det är ju skrämmande.. stackars djur:) Men nu har dom det göt hemma hos mig..
Är den nya twilight eclipse bra? skriv om ni har sätt den och om den är värd att se? :(

God morgon

2010-07-25 @ 10:53:33
Nu har man varit och ätit frukost på Roddys med älsklingen och hans mamma och 2 andra. Det var jätte gott:) Blev väckt typ 10 minuet innan, så det var ju bara att slänga på sig några kläder och åka.

Dagens outfit är shorts från h&m och en tub top från gina tricot och en svart kofta från älsklingens gaderob. Koftan är från sandis of sweden tror jag. Så nu sitter men här i sängen och kolla på MTV ! och typ är förkyld. Det är jätte tråkigt att vara FÖRKYLD !
Idag fyller andreas år min platspappa han fyller 34 år idag, så vi ska hem till mig en stund och fira han lite sen kommer min mormor ner också. sen får man se vad som händer idag. Blir väl bara att ta det lilla lugna för det är ju söndag.
Jag kanske ska börja med en skoluppgift som jag var tvungen med:( Biologi tror jag det var.
Nu sitter älsklingen och snacka med Niklas som  har nyss kommit hem från cypern tror jag det var. Men nu ska jag se om jag hitta några strumpor och en varm tröja och krypa ner under det mysiga täcket.

Ursäkta

2010-07-24 @ 21:26:20
Ursäkta mig om jag inte lägger in bilder, men jag gillar typ inte bilder. Jo jag kan lägga in bilder när jag väl har gjort nått eller när jag är med vänner och sånt men jag ska försöka lägga in mera bilder:)
Jag vill verkligen vinna :D jag sitter här och håller tummarna.
och fundera på om man ska äta min mage kurrade typ i 5 minuter känder det som.

Jag fundera på om man ska ändra sin blogg eller om man ska låta den vara så som den är ? Ni avgör det. :)
Nu börja criminal minds igen så jag kan lika väl säga godnatt och sov gott nu :)
För ska upp klockan 9 imorgon för vi ska äta frukost på Roddys imorgon bitte. så sov gott allt folk. Kramizar

YÄÄy

2010-07-24 @ 20:43:47
Nu är man med i finalisterna på http://nicolesjostrom.blogg.se/ :) Yääy hoppas man vinner så hjälp mig att rösta- Vill vinna.
Nu sitter man och typ klia sönder mig på mitt ben det är helt rött och typ en bula. Gör jätte ont vet inte vad jag ska göra :( typ ett mygbett.

Kolla in på hennes blogg. Love it och är bäst :D hihi
Nu vill jag starta en film får se vilken det blir med blir säkert en humor film 100 girls eller nått.
Eller den nya beck kanske. Den är bra.  Min älskling sitter och spela med viktor just nu:) älska dig älskling. Han sitter just nu och prata med han på skype det låter rätt roligt :) nu ska jag leta upp filmen och hämta nått att dricka och beda ner mig jämte dator och mysa med sig själv.. sen kommer säkert älsklingen :)

Skönt

2010-07-24 @ 19:09:49

Det var verkligen skönt att ta en lång dusch i varmt vatten:)

Erkänn att det är skönt att ta en varm dusch typ i 10 minuter.? Det är ju verkligen livet. Men nu har jag nyss klätt på mig och såg att jag hade missat min serie Smallvile jag älska det programet.

Vad gillar ni för TV-serier ? skriv gärna roligt att veta. Men nu sitter jag i den goa sängen med datorn i knät, plus älsklingen sitter i sin stol och kolla facebook :)
Nu kom älsklingen på att han skulle beställa en sak på internet. Typ hörlurar med mikrofon så han kan prata på skype när han spelar med sina vänner :) Det är dyra saker om man ska ha dem bästa. Plus något märke som han har på nästan allt. Vet ni någon bra film ?
Ger mig svar på filmer som ni gillar !

home finally

2010-07-24 @ 18:10:36
Nu har man äntligen kommit hem till älsklingen, har gjort om hans rum lite och så :) Blev faktiskt asa ballt tyckte jag iallafall. Älsklingen hittade lite pengar i en låda, dom ville jag har och åka och handla lite till mig ;)
Men nu ska vi äta lite sen så ska vi in i duschen och göra oss lite snygga av oss :)
Sen kommer jag tillbaks och se om jag hittar nåågon tävling. Men nu kom älsklingen igen så det betyder vi ska äta. så haha :) har det så bra än så länge♥

Packa

2010-07-24 @ 15:51:42
Nu börja vi packa ihop hemma hos vicktor:) så vi ska snart åka hem till älsklingen :)
skriver sen :) kramizar

Tävlingar

2010-07-24 @ 15:48:10
JAG ÄLSKAR TÄVLINGAR ! Men jag har aldrig vunnit något, så man måste alltid försöka lite. Asså tänk att jag har aldrig vunnit något, helt otroligt:)
så om ni har någon tävling på eran blogg, så säg till mig :) Jag är med på allt. Jag skulle blivit hemskt glad om jag vinner något

Snart ska vi hem till älsklingen:) hihi ska kolla film lite tror jag, elelr åker vi hem till mig eller nått.
Kramizar,

Försökt försökt

2010-07-24 @ 14:23:53
Nu har jag snart försökt med än 1 timme för att komma in på Nelly.com ! Men jag kommer inte in. Vad ska jag göra ? Inget funkar för mig idag. Plus att vädret suger så man kan ju bara sitta inne hela dagen. och imorgon sa ola att det skulle regna. Jippi !!
Men kanske kan fråga mammi om man kan åka någonstans, eller nått.
Snart få älsklingen sin bil tillbaks hoppas det. Den har typ varit på lagning. Nått med motorn. :)
ska snart försöka gå in på nelly igen, om det inte funkar så får jag hämta vatten sen kolla på ännu mera bloggar. Har typ redan kollat på 20 stycken. Fan vad alla är söta på sina bloggar. Helt otroligt :)
men nu ska jag försöka igen.
SEE YA later !

Kändis gissning?

2010-07-24 @ 14:12:23


En kvinnlig kändis som man gjort om till kille. Känner du igen henne? Vet du vem det är? Skriv gärna vad du tror så skriver jag rätt svar lite senare ikväll :)

Morrning

2010-07-24 @ 12:31:54
Nu har man preics vaknat, och direkt märke jag att mitt nya hål i örat hade vuxit igen. :( Ledsen nu,  men men kan ta ett nytt hål. Så nu sitter man i vardagsrummet med älsklingen , viktor och ola. Såklart spela dom lite till.

Vi har varit här i 3 dagar nu. Igår var jag hemma lite, hämtade datorn lite kläder och sånt.
Undra om det blir fint väder idag, så man kan kanske fiska eller bada ! är faktiskt sugen på det.

Nu ska jag sova

2010-07-24 @ 02:05:42
Klockan är nu 02:06 så fundera på att sova nu. har varit uppe rätt länge. var ju upp tills 5 igår:) men sov gott alla ! höres imorgon. Sov gott allt folk ;)

RÖSTA NU !

2010-07-24 @ 02:03:40
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Loveu

2010-07-24 @ 01:08:31
Jag älska dig älskling ! det finns ingen underbarare och varckarare än dig. du är allt, du har allt. du har gjort mig lycklig på dom här 8 månaderna. dom har varit fantastiskt underbara. du är allt för mig. jag älska dig mest av allt. vi föralltid. Kan inte vara utan dig i en ända sekund för då dör jag. känner mig tom utan dig.
JAG ÄLSKA DIG JOHAN GRÖNQUIST <3

Äntligen !

2010-07-24 @ 01:01:55
Yes! Äntligen har jag nått att göra. Eller rätta sagt har gjort något roligt. Har nyss kollat på Jackass 2. Dom är rätt sjuka, men förstå inte att dom kan göra sånt. Det borde göra asa ont ! Men dom är rätt roliga att kolla på :)

Men nu ska jag se om viktor har någon bra film som man kan kolla på igen, för dom spelar fortfarande stads spel på Hon ! Hur kan det vara så roligt? :) Men killar gillar sånt (krigaspel)
Men nu börja deras spel. Och då kan man inte störa dom.
Pratade nyss om johans katt Maja hon är för söt :D

Detta vill jag har

2010-07-23 @ 23:38:23


Detta vill jag ha av hela mitt hjärta, men tackar gärna NEJ till kepsen och skorna. Är precis inte en sådan som gillar sånt, kan inte med högklakat. Det är nog inte min stil precis nu. men kanske senare i livet.
Vet faktiskt inte vart jag ska få tag i den väskan ^^. Vet ni så får ni gärna skriva till mig ? :)

Typ alla i 12- 15 årsålder nu har typ högklakat i hela stan. Men fatta inte hur dem kan det ! Det är ju så .... jag ni vet säkert. jag är 14 år så fatta inte varför man har det nu, när man kan ha det sen. jag vänta hellre när man blir lite äldre. Men jag tror faktiskt inte att jag kommer ha det. Men man vet inte ännu. kan inte se framåt precis.

1 fråga

2010-07-23 @ 23:21:10


Vad ska man göra gott folket? ni som alltid vet :)
jag sitter och har tråkigt som vanligt, kommer ha det hela kvällen och hela helgen känns det som. Nu har min mamma semester äntligen, kanske inte är så intrssant att veta men det tyckte jag om, om jag ksa vara ärlig.

1 fråga ! varför ska alla killar öppna munnen och sticka ut tungan när dom spelar spel på datorn och tv-spel ? kan ni svara på detta :) Tack







hittade en ända bild på de

2010-07-23 @ 23:10:05

våra älskade fina små råttor

Min syster köpte dem för rätt länge sedan, men hon bryr sig inte om de ! tycker så synd om dem. Så vet inte om vi ska ge bort dom eller inte eller om vi ska spara dom, min syster fick köpa dom medans jag inte fick någon hund. Jag har alltid velat har en hund, men ingen stor är faktiskt lite rädd för sånna nu. efter det som hände med mig och min arm.

plus att jag mötte ägarna till hunden idag. dom bara glodde på mig. Det var synd att vi inte anmäld det som hände. det var fan sjukt att den hade bitit en annan typ någon månader innan den sjuka hunden bet mig. Men det konstigaste är ju att den fortvarande lever, så nu vet ni att ni inte ska gå fram till en hund ni inte känner..
För jag evt vad som händer.

Tråkigt ! no humor

2010-07-23 @ 22:52:18
Det var riktigt tråkigt, för jag lyckades inte ens att komma in på spelet. För någon i min familj använder det redan så jag får väl sitta och cheka på bloggar som jag gillar och dricka lite päron mer och sånt ! för palla inte göra nått. Nu kommer vi säkert sitta uppe igen till 2-5. Tror icke att jag orka det igen.
Nu har jag försökt i 10 minuter för att få kunna spela men det verka inte funkar. Men får pröva om 10 minuter igen :D hopps det funkar, eller få jag kolla på en film och ladda ner ett program.
Jag är en riktigt Holst !
Jag börja faktiskt undra när min träning börja igen, så jag inte missa något, spela ju i dam-laget. hihi :)

jippi

2010-07-23 @ 22:30:30
Nu ska man göra lite kul, ska spela lite v3 tror jag men inte så länge. För palla fan inte det.:( men vad ska man göra medans dom spela :) ah så görr så länge i 1 timme . ahah

usch varm !

2010-07-23 @ 22:14:01
usch det var riktigt jobbigt!
vi cyklade ner till maxi och dom köpte lite till gott i gottgott:) mumsigt, sen var det en överraskning att träffa sin bror sebbe han var och handlade lite filmer och gott också. Samtidigt fick men reda på en nyhet men vet inte om det är sant, att min syster mathilda ska flytta ner till strömsnäs till min pappa ! Men nu är man iaf tillbaks hemma hos viktor igen. så nu sitter dom 2 och spela lite Hon medans min underbara älskling kollar på mig :) loveya babi

(Jag har inga bilder att ladda upp)

Hopp :(

2010-07-23 @ 19:28:18

Nu är man instängd kan inte göra nått nu ! det öser ner här, sitter och lyssna på björn rosenström med dom. titta det är så tråkigt här i svergie !!
Vill åka till turkiet eller nått. Hoppas att vi gör det jag och älsklingen och hans familj, vill så gärna det.
har jätte tråkigt här, kan inte göra nått alla är så .... men man har ju sin dator och älsklingen. jag som ville bada nu!
Nu börja min bruna färg försvinna nu. jag som alltid bruka vara så brun på sommrarna, Men i år vad det illa med det.

Gammal bild

2010-07-23 @ 19:05:02


Rätt gammal bild,
ÅÅÅhhh jag vill åka utomslands igen. jag sakna värmen :( vill bort från kalla Sveríge

lana

2010-07-23 @ 18:57:47

Nu sitter man här igen hos viktor med älsklingen och ola och anton :) har varit här snart i 2 dagar, dom lanade igår, var uppe till 5 så är rätt trött :D sitter här och äter godis, riktigt mumsigt är det har inte ätit sånt på länge nu.. men får se hur länge vi stannar här idag då:) see ya

( det står att jag är 13, men vet inte hur man ändra det, men det stämmer inte)