Good

2010-09-30 @ 15:31:31


Förjävlig bra, Jag och hanna bruka lyssna på den på matten och allt :) Oj Oj Oj
BÄSTIS ♥

Yääy

2010-09-30 @ 15:29:55


Min älskling och Ola gör high five, dom gjorde typ ett mål på något i kalmar tror jag, några månader sedan tror jag :)

Hittade gamla bilder :)

2010-09-30 @ 15:28:30



jag och josefine på slöjdeb typ i 7 :)



Jag på malins bilhuv typ för  något år sedan, var asa smal där..:)


MIn gammla gamla klass :( miss u

jag är den 6 från höger med blomman i håret :)

Home

2010-09-30 @ 15:17:33
NU är man hemma hos älsklingen och han sluta vid halv 4 så får vänta lite tills han kommer:) den här dagen har faktiskt gott fort fö rhade typ bara 3 lektioner fast dem var rätt långa :) hade först biologi sedan syslöj sen luchs och sen tyska och sist men inte minst Fotboll på lagavallen jag och hanna:)Vi 2 har fotboll varje torsdag, men den här gången spelade vi bara, desom vi älska oxå :) heehh såg alla gamla vänner man var med förr i tiden :/ Jag och lilla bella sötis vi gör en myskofta ( pingvinkofta) heter den annars, dem hade sånna tyop när min mami var ung.. så men vi gör så som ingen anna kommer ha dem ska vara rosa och sedan blå muddar :) hehe vi är speciella. Ikväll ska vi hem till mig iallafall tror jag för måste ha nya kläder på mig imorgon. imorgon kommer det att vara chill längtar, har hemkunskap.

i`m Good

2010-09-29 @ 20:32:45
Hejsan sorry för dålig uppdatering, men har hänr rätt mycket den sista dagen och sånt :) ahhah jag är väldigt duktig, för jag fick G+ på SO-provet. och det trodde jag aldrig för jag hade typ bara övet på en del och lite i boken men men kolla liksom :) HAPPY och har nyss skrivit om pjäsen vi ska redovisa på fredag, jag har skrivit om den 2 gånger... så nu måste vi lära den på 1 dag typ hoppas vi lyckas :) Men nu kollar jag på tv för har precis gjort tyska läxa och skriv it pjäsen och läst på lite till matte-provet som vi har på fredag som jag knappt kommer få g på. Jag tror att jga kommer på IG... hehe :/ I`m noot good at that.. heeww. Älsklingan har precis stuckit till träningen, så är hemma själv hos han.. :) heheh så jag har både tv och data på för jag hatar när det är så tyst och allt :) och har typ alla lampor tända... Så nu när jag är färdig här så tänker jag kolla efter dubbelringar på internet som jag vill ha jätte gärna :) men hittar typ ingen som är snygg.. :) HJÄLP MIG

The hills

2010-09-28 @ 17:20:14
Nu har man precis ätit och kollar på the hills, och nu blev det precis reklam efter 5 minuter:/ hur många gillar inte reklamen?? Den är så tråkig !! Men om 30 minuter ska Anette köra hem oss till mig aka sova där för jag har gympa inom och att min mami är ledig så att hon kan köra in oss:) det är ju bra. Imorgon har vi tråkig gympa och typ matte och svensk och typ tråkig so tror jag! :) på fredag har vi prov- i matematik, det värsta för jag fattar typ inte hälften... Kan vara för jag sitter jämte HANNA :):) nä det är för jag inte koncitrerad på det jag jobbar med.. Varför kan man inte välja vad man vill ha ? Just nu spela älsklingen med Ola och Niklas tror jag för han skratta och typ .. Ja ha kul eller vad man ska säga :)

Home sweet home

2010-09-28 @ 15:12:20
Hej allesammans:) nu har man varit hemma i 20 minuter, och har precis gjort engelska pjäsen till nästa vecka som jag och några andra Ska visa upp:) sp tråkigt hatar att stå framför folk och prata:/ men men vill man ha godkänt sp måste man:) men skolan var helt okej faktiskt men bara lite tråkig.. Man hade ju typ teknik och fysik i timmar kändes det.. Måndag och tisdagar är dom tråkigaste dagarna på hela veckan. Nu på dagarna så kommer man ha det tråkigt för vi inte ha några träningar :? Snyft Förlåt för att jag inte han skriva nått mer igår .. Det var därför att allt bara la av , kunde inte öns att logga in.. Och på det så nästa vecka sticker mikkel och Albert till Norge i 4 dagar, och 2 andra från alla åtter i hela Ljungby... Det kommer vara helt tyst utan mikkel !! Hehe

Oooboy :D

2010-09-27 @ 18:47:46
HihI :) Nu har mna nyss kommit hem från lilla ljungby och sitter nu vid min älskade dator och kollar lite. och chillar precis för vi har ju STUDIEDAG !! :) jippi heheh Nu ska mami börja gå på sitt band, vill med men hon måste göra det. Nää skojar bara. Men nu kollar jag på Vänner och ska snart måla mina naglar.. Hoppas dom blir lyckade nu, för förra gången misslyckades jag :( snyft. Nu har älsklingen åkt till träningen,,, snart ska jag börja fotografiera lite bättre.. :) hihi om ungefär 1 timme så börja ULLARED !! i hate is, men måste kolla på det för mami ska :( NU ska jag gå för andreas mamis kille ha datorn lite, så att jag kan måla mina naglar, sen ska jag ladda upp en bild om dom blir lyckade :) hihihi På vägen hem köpte jag och mami pucko och sedan en chokladboll, som jag har lärt och säga istället för negerboll ;) SEE YAA !

God dagens

2010-09-27 @ 10:12:38
Godmorgon alla fina människor:) nu har man sovit ut totalt ! Det är rätt skönt, nu är man ledig :) Så nu har man nyss ätit lite mackor med älsklingen :) gott Idag blir väl bara att chilla man har ju ingen träning idag ju:) hihi men nu när vi inte träna så ska jag börja gå på gåbandet:) som vi har och älsklingens mami oxå ha.. Så man gå ner det man ha gått upp :):)

God morgon .. Nö

2010-09-26 @ 20:40:47
Nää!! Jag bara skojar, god kväll. Jag har faktiskt sovit lite efter jag hade gått och duschat. Det är alltid så gott att lägga sig ner när man är ny duschad:) vet inte varför men det för jag nästan varje kväll innan jag går och sover :):) hihi Imorgon är vi iallafall lediga från skolan. Så skönt:) och imorgon ska jag och Mami gå in på banken och växla 50-öringarna för efter torsdagen så finns dom inte mer:( snyft, nä rätt skönt för då slipper man dom lite.. Men det tråkiga är att nästan allt höjs :( det är fakstiskt lite snyft ... Men snart är min film färdig:) camp rock2 final jam eller vad den heter!! Hoppas den är bra nu. Imorgon ska vi se om jag hitta något snyggt efter jag har fått pengarna från 50- öringarna . Jag räknade fatiskt dem, det var faktiskt 240 kroner så alltså 480 stycken 50-öringar HADE vi:) rätt coolt vad många.. Hehe Men nu ska jag hämta lite mjölk:)

Gottans

2010-09-26 @ 18:31:36
Äntligen !! Nu är det slut med fotboll typ i någon månad :) nu slipper man alla kalla träningar i regn och allt. Så nu har jag gottat ner mig k sängen och kollar på the hills :) var ju oxå nyss på hemmakväll och köpte lite godis hihi!! :) mani körde oss ... Men ska snart ta en varm varm dusch :):) fifian ad skönt ..

Jims värld

2010-09-26 @ 09:58:24
God morgon alla:) har nyss lagat lite frukost till mig och älsklingen och nu kollar vi på jimsvärld :) asa bra program :) snart ska jag åka hem och packa sedan är det match.. Spännade hoppas att vi har någon målvakt :/ hehe men nu måste jag plåstra mina fötter och sedan min hand. Men jag skriva mer och hur det gick senare idag:) för hinner inte det nu!!

Nääää,

2010-09-25 @ 22:09:35
Nu får det vara nog, jag har match imorgon bitti så sov gott alla:)

Tröttis

2010-09-25 @ 21:59:38
Fifan... Vad jag blev trött har gjort läxa och allt. Och nu kollar man på norbit , har typ sätt den 500 gånger :) finns inget annat så varför inte kolla igen på den:) nu har mamma beställt ännu mera från H&M tror jag iaf, för jag skulle iaf kolla på det igår sa hon så nästan vecka kommer det nya kläder jippi:) Jag älska kläder jag vet inte varför, och jag älska att shoppa :) så säg till om ni vet någon bra klädaffär ni bruka handla från?? Det skulle vara kul:) Jag hatar medicin det är jobbigt att svälja tabletter som är nästan 3 centimeter långa :( Blir ju faktiskt lite tårögd när man försöker :) hahha.. Nu börja norbit igen så aj fortsätta kolla om jag inte tittar lite på bloggar eller hitta något annat. Det kommer bli en jobbig dag inom det är ju bara att vakna och äta lite sen sticka och spela :) men men sånt är livet när Man gillar fotboll.

Nice girls

2010-09-25 @ 18:37:49
Hejsan alla:) förlåt för jag inte har hunnit. Jag vaknade klockan halv 10, sen var det bara att äta sen åka in till stan med mamma och köpa plåster saker till mina fötter. Sen klockan halv12 samlades vi för att spela match mot hinneryd. Det blev bara ändå 6-1 till dom. Fast i andra halvleken så var vi en man mindre för våran målis fick rött kort :( hehe och föra gången vi mötte dom så blev 16-0 till dom så bättre var det iaf:):) och nu sitte jag och kollar på smallville så jäkla bra är det, och har nyss ätit lite kycklingrulle:) mumsigt !! Imorgon är det match igen typ samma tid mot Lagan:) hoppas vi vinner för det är nog våran sista match :)

Marknaden

2010-09-24 @ 16:42:56
God dag alla fina:) har nyss kommit hem från marknaden. Var med älskling och Hanna och Anna och såklart gullegrishen bella. Jag och Hanna köpte likadana öronhänge fast hon köpte lite större än mig:) har rätt små öron ha jag. Jag sitter och kolla lite på top model :) vänta till 5 för då börja the hills:) idag har älsklingen dm hoppas det går bra för dom, möter ju Jönköping hoppas dom vinner :) hehe men hoppas. Bara att han får spela :) :) Ska snart ringa mamma och be henne komma me en tröja sen när hon kör in:)

Så ja

2010-09-23 @ 16:39:30
hejsan sitter just nu vid älsklingens dator, för ha träna lite innebandy :) KOllar oxå på super sweet sixteen, asa grymt. var ju lite på stna idag med, efter skolan. så kollade lite på köäder men hittade inget. sen har jag ju redan beställt från H&M. och nu ringde mamma och sa at vi har fått en ny H&M kattalog så ska hem sen och kolla i den. :) Var oxå inne på Bokia och köpte lita saker till min mobil som jag klistrade på ahhah :) blev faktiskt snyggt. Men sen köpte jag 2 godis askar som stod världens bästa mamma på och en som stod världens bästa kille :) så har slagit in dom så ska ge den sen när johan kommer sen när vi åker hem så ger jag den andra till mamma :) hihi hoppas dom blev glada. Godis är alltid GOTT :) hihiih

Just det!

2010-09-22 @ 17:13:24
Igår var jag ju på sjukhuset:( as läskigt hatar det . Men dom typ tryckte på bettet. Så ont jag led av smärta :) hahha men nu är jag mycket bättre. Vill ju spela på lördag och söndag ! Det är ju typ dom sista matcherna det är bara dom och 2 till:):) Spännande måste vinna som så vi kommer upp lite på listan:) Idag köpte jag en ny tröja, för i måndags kom barnbidraget. Så sprang in på JC !! Och hittade en leopard skjorta:) asa snygg var den, men kan ej lägga upp bilder nu för det laggar:)

The hills now:)

2010-09-22 @ 17:08:27
Hejsan har nu lagt mig i sängen och kollar på The hills:) Om typ 1timme kommer mamma med ett linne sen ska hon köra mig till bowlinghallen :) ska vara där idag ju. Men vi spela bara det till klockan 8 sen sticker jag och Hanna till hockey :) fast då är det bara typ 20 minuter kvar men men, det är ju gratis då.. Idag hade vi provet rätt spännande, undra hur det gick för det då vi säkert reda på imorgon. Jag får väl säkert g+ eller nått sånt:) men det är ju ändå bra.

Idol

2010-09-21 @ 19:33:33
Nu har jag nyss kollat färdigt pö ett program :) hehe Så nu sitter man bara och vänta tills nästa börja, det är Väl idol idag? Hoppas det! Hur Många följer det?:) Imorgon har vi so-prov jag kan faktiskt nästan alla förutom 4 stycken av 46 frågor .. Hoppas det går bra, och älsklingen är ledig imorgon. Så fusk! Måste fundera på vad jag ska ha på mig imorgon för mamma ska köra hit förre hon sticker till sitt jobb:) snart kommer mina klädernfrån HM också:) jippi

Aj aj :/

2010-09-21 @ 18:46:59
Hejsan bloggen:) Kan säga att jag har varit på sjukhuset idag:) gissa varför! Jo för att jag har blivit biten av min katt Sture igår kväll. För jag tänkte stoppa han och en annan han katt som har kommit till oss:/ men han hög mig ist än den andra vildkatten. Men nu går jag iallafall på medicin i 10 dagar:) hippie noot !! Man tänker ju att det är inte så farligt att bli biten av en katt? Men det är det, för det är var och blod över allt. Kan ej röra min hand:/:/ Imorgon ska jag och mitt lag vara i bowlinghallen, har hyrt den:) nu börja vänner igen, ses sen:)

Bad Bad girl

2010-09-20 @ 17:05:05
Hej allesammans ! Nu har jag nysss kommit hem med bussen, för jag ska träna v id halv 7. Och det kommer bli en nyttig träning att äta kakor och mysa med laget. :) Hihi Igår mötte vi Ljungby det blev såklart 7-1 till dem, så blev det förra gången vi mötte dom oxå :/ To bad Och jag har försökt försökt att blogga med det har ju inte FUNKAT! så frågade malin nu om hjälp så tryckte hon på någon ändra redigera och nu funkar det :) jag som har slitit :( snyft ÄlSKLINGEN har träning vid 7 så han kommer väl senare hoppas jag :) hihihi Skolan har gott asa bra, och ska snart öva lite t provet vi har på onsdagen. So-prov vi har 3 prov v.39 - v.41 så tråkigt :( kommmer ha tråkigt har ju betyg nu med spännande :) Men nu ska jag måla min naglar lite .. jag hinner ju det har 1 timme på mig :) hahahha Lägger upp en bild sen. har ju sånt som kalkera ( spriker ) så cool är det. Men nu får ni ha det så bra, medans jag måla min naglar och kollar tv och sedan myser med laget. ska ta med mig kameran se om jag kan ta något kort på allt som händer :) så Puss och Hej :*

To Bad

2010-09-15 @ 21:34:19
Hejsan alla läsare:)
Har nyss kommit till älsklingen, jag har varit och tränat lite fotboll och nu väntar jag bara på att han ska komma. För han träna innebandy :) hihiih
Sklan har varit bra, roligt. Vi hade ju sådant skol val så att vi fick rösta också :) whooa
så just  nu sitter jag och myser mig ned i den mysiga stolen, fryser som fan. För tränade i detta regnet :(
Imorgon har vi fotboll jag och hanna på lagavallen, vi har det i en 1 kanske med typ 10 andr från skolan, och sen senare på kvällen så har vi match mot hamneda. Så man hoppas man blit utagen. :) Vi har 2 matcher denna vackan på torsdag och på söndag :) Hoppas jag blir utagen, har varit med alla matcher jag har spelat och jag började när jag var 9 år gammal faktiskt:) rätt coolt. Men jag slutade ett tag i 1 år tror jag men tränararna tjatade på mig så nu spela jag i damlaget :)

Har nyss kollat på idol, hihihi :) Men nu får jag säga allt för idag. Och förlåt för jag har inte tid. allt är jobbigt medf alla skriv uppgifter och sånt till skolan. Det tar ju dö på en xP. Men ska förska varje dag att blogga :)
SOV GOTT ALLIHOPA:) XoXo

Hittade en bild :):):):)

2010-09-13 @ 20:32:18



Emelie har nyss kommit hem från New York där hon har varit i 1 vecka :) så jävla fusk. Hon har säkert assa snygga kläder nu med, vill också dit. ska sparar pengar och sticka dit med ett par stycken och bara chilla där.
Mamma sa kanske att hon vill åka upp dit på jul, för då är det assa fint sa mamma. :)
VILL DIT !!
Vem vill liksom inte dit :) ??

Tränat nu !!

2010-09-13 @ 20:20:43
Nu har man nyss kommit hem från träningen:) Har sträckt min ljumske, inte roligt. Har jätte ont :)
Men nu är jag hemma och ska lägga på lite varme. Snart kommer älsklingen hit. Han har träningen nu till halv 9 :)
Igår laddade jag ner Vampyrer suger , den var rätt bra och roligt. Men ändå lite konstig :) Men den går och titta på och söndags film med lite mys.
Skolan har varit helt okej idag, hade kul med hanna och josse och magda vi roade oss i korridoren. hihih :)

Jag tänkte gå in på mobilen och blogga med, men det funkade inte så jag hann inte.. Men ska fixa det så att jag kan blogga på skoltiden och sånt när man typ ha svenska :)  Men nu måste jag göra lite engelska läxor ha det tills en imon typ glosor och teext, så tråkigt ;D hahaha
XoXo

Not Afraid

2010-09-12 @ 15:10:12


Har aldrig gillat eminmen, Men den här låten är faktiskt bra :) det kan ni väl hålla med om ? kan ni någon bra låtar så skrv ;) XoXo

super sweet sixteen

2010-09-12 @ 14:49:12

Heej alla läsare :)
Förlåt för att jag har inte ha skrivit på bloggen på läng, men tiden rullar. Har haft mycket för mig. så :)
Har precis varit hundvakt i helgen med älsklingen, ja det är ju hans mammas hund för dom har varit i stockholm i veckan och haft roligt :) och vi har hyrt filmer och sånt på hemmakväll så har kollat på film hela helgen så. och nu sa mamma åt mig att jag skulle kolla i hm tidningen för hon ska skicka in den.så handlade för 300 kroner men har redan slösat upp mitt barnbridag på 1000 kroner så mamma får betala...

så nu sitter man hemma och har packat ska in till älsklingen igen, för mamma jobbar kvällen :) ska in om 30 minuter igen :D
men nu ska jag ta mig i skinet och börja igen. för det är roligt :) hihi. NU börjar programet igen så hörs sen. XoXo